Homepage

Kundeservice Gratis fragt

Skip to Main Content »

€0.00
  
 

DESIGNED FOR 108

108 is one of the best restaurants in the world. It received its first Michelin star after just seven months.It is specifically designed for 108s Table setting and atmosphere

TABLE NOIR IS A LOVE STORY

Your Table Noir cutlery is a unique designed cutlery. It is a cutlery that feels just right and made of the best quality.

The Table Noir cutlery is specially designed for 108 and began with a white paper and a vision:

If I can choose between all cutleries in the world this is the one

Designed for 108

The Table Noir cutlery designed for 108 is a minimalistic cutlery with very few simple and elegant design lines.

It is designed to emphasize 108´s relaxed atmosphere and dinning experience.

 

Table Noir designed for 108 (NOIR) - 16 pieces

Table Noir designed for 108 in NOIR (Black Matt) consist of 16 pcs.

4 x NOIR table knives (21,7 cm)
4 x NOIR table spoons (19,7 cm)
4 x NOIR menu forks (19,7 cm)
4 x NOIR teaspoon (14,5 cm)

The 108 cutlery in the NOIR variant is produced in 18/10 stainless steel with Black PVD finish and is dishwasher safe.

The 108 cutlery is designed by Table Noir in co-operation with 108s kitchenchef Kristian Baumann, restaurantchef Jacob Møller, sommelier Riccardo Marcon og 108s Managing director Thomas Østergaard Bagge.

108 is one of the best restaurants in the world. It received its first Michelin star after just seven months. We are proud to have designed the Table Noir cutlery for 108 and you can buy the exclusive NOIR variant of the cutlery here on tablenoir.comBrand: Table Noir
  €698.00  
1 x TABLE NOIR DESIGNED FOR 108 (NOIR 16 pcs - 4 persons)   +€0.00
 

KNIVEN

Kniven er designet til at den visuelt ser kurvet ud på grund af kurven indvendigt i håndtaget, men er i praksis 100% lige på oversiden.
Kniven er bygget op omkring 2 buer – en der følger knivbladet og en der følger håndtagets forløb. De to buer ses nærmest ikke i designet, da knivbladets bue langsomt fader ud i håndtaget. Ved at bladet roligt fader ud i knivens håndtaget ligger kniven ved opdækningen helt vandret uden at vippe på bordet.
For at underbygge det minimalistiske udtryk er kniven meget let og med en silkeblød, let afrundet overflade der gør at kniven føles fantastisk i hånden.

 
 
 
 
 

ENKLE OG RENE LINJER

restaurant 108 om at bestikket skal være med til For at understøtte det minimalistiske udtryk er gaflen og skeen designet med udgangspunkt i der er en linje, som går igen fra toppen til håndtaget. Inderkanten af gaflens tænder passer med bredden af håndtaget og inderkanten af tænderne i afrundingen på gaflen.
For at bevare det enkle og rolige udtryk er det valgt at gaflen ikke har indfasninger mellem tænderne, og at gaflens tænder er helt lige hvilket gør at den føles godt i munden uden at stikke.

 

NATURLIGT SAMMENSPIL

Bestikket er designet specielt til og i samarbejde med restaurant 108, der har sin egen personlige Vin-Sommelier "Ricardo X".
Restaurant 108s vision om der skal være sammenhæng mellem vin og mad har været inspirationen for designet af bestikkets gaffel og ske hvis indledende kurve på hovedet svarer til forløbet af den indledende del af kurven på et vinglas.

 
 
 
 
 

TESKEEN

Teskeen er designet som en proportionel mindre udgave af spiseskeen og håndtaget på teskeen har samme form som spiseskeen og gaflen, hvilket er gjort for at skabe sammenhæng.
Teskeen er ca. 14,4 cm lang, og det relativt brede hoved gør teskeen ideel til både kaffe, te eller som en dessertske til en lille kage.

FARVEN

Bestikket tåler opvaskemaskine.

Table Noirs bestik er produceret i rigtigt gode materialer og er designet til at kunne blive benyttet i opvaskemaskine og derfor gælder den almindelige 2 årige garanti også ved vask i opvaskemaskinen.
Skulle bestikkets sorte overflade i løbet af den almindelige 2 årige garantiperiode lave afskalninger der ligger ud over almindeligt dagligt slid ombytter vi bestikket uden spørgsmål.

Bestikkets matte sorte farve er valgt for at give en nedtonet, men eksklusiv mat overflade og er valgt for at skabe referencer til det nordiske køkkens lidt matte "Douche" farver.

Teknikken omkring den matte sorte overflade
PVD Coating er en teknik, der gør at bestikket bliver farvet og samtidig bliver langt mere holdbart og modstandsdygtig overfor rustpletter. PVD coating er en behandling der foretages ved at varme bestikket op til ca. 1000 grader og derefter gennemføre den sorte coating. På grund af den høje varme bliver den sorte farve mixet med selve det rustfri stål og er således ikke en belægning der kan skalle af.
PVD coatingen er en relativt dyr produktionsproces, men gør at bestikket bliver mere modstandsdygtigt end almindeligt bestik overfor ridser eller rustpletter.

 
 

Your Table Noir cutlery has a unique number that you can register on tablenoir.com and ensure it is unique, authentic and made of the best quality.

 

Do you have a question we can help you with?

Call us and say hi
Tlf. 0045 42 46 31 81

E-mail: info@tablenoir.com

Submitting inquiry
Your inquiry has been submitted.